Meny
Samhällsengagemang
Våra kontor
Organisation

Välkommen att kontakta oss

Kontakta vårt kundcenter

Medarbetare med hörlurar

Vi finns på telefon:

Måndag, tisdag, onsdag kl. 10.00-15.00
torsdag kl. 10.00-17.30
fredag kl. 10.00-15.00

Besök ett kontor

Kontoret i Grimslöv

Vår kassa är öppen för obokade besök:

Måndag, tisdag, onsdag 10.00 - 13.00
Torsdag 14.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 13.00

Övriga tider är du välkommen att boka ditt besök hos oss. Läs mer om vad vi kan hjälpa till med i kassan längre ner på sidan.

Avvikande öppettider

Observera att vi vid påsk, kristi himmelfärdsdag, midsommar, alla helgondsdag, jul, nyår och trettonhelgen har avvikande öppettider.

Våra kontor

Laddar elbil

Ladda elbilen hos oss

Det finns laddstolpar på alla våra kontor som får användas av kunder. Via appen Assemblin Charge skapar du ett konto och följer därefter instruktionerna på laddstolpen. 

Få hjälp med ditt ärende i kassan

Vid obokade besök i kassan kan vi hjälpa dig som kund hos oss med enklare ärenden så som: kontantärenden, överföringar, betalning av räkningar, ny eller utbyte av säkerhetsdosa/BankID och besök i bankfack. Vid övriga ärenden är du välkommen att boka ett möte med oss så vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Våra öppettider för obokade besök i kassan är:

Måndag - onsdag 10.00 - 13.00
Torsdag 14.00-17.30
Fredag 10.00-13.00

Boka ett möte med oss

Önskar du bli kund hos oss, ha hjälp med föreningsfrågor, lägga upp och få en genomgång av våra tjänster eller hjälp med ett arvsskifte och dödsbo? Då är du välkommen att boka ett möte med våra medarbetare på ditt lokala bankkontor.

Vill du se över ditt pensionssparande, få ekonomisk rådgivning eller ansöka om lån? Då är du välkommen att kontakta vårt kundcenter eller din personliga rådgivare.

Support och spärrservice