Hoppa till textinnehållet

Företag

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar just ditt företag inom bland annat finansiering, lönehantering och betalningar. Låt oss bli din företagsbank!

Aktuellt just nu

Banken avsätter en miljon kronor till Ekenhjärtat

Syftet med Ekenhjärtat är att mildra effekterna för de som har drabbats hårt i spåren av coronakrisen. Det ligger i bankens DNA att stötta samhället när det behövs som mest. 


Samhället befinner sig just nu i en mycket tuff situation. Hela världen gungar och tuffare tider väntar sannolikt även för oss, men under många år har vi haft förmånen att gå med bra vinst och vi har därför muskler för att kunna hjälpa till. 

påverkas du av covid-19

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig mildra effekterna, av coronaviruset, och ta dig genom den tuffaste perioden.

Företagspaket Plus

Faktureringstjänst och mycket mer ingår. Betala 900 kr/år första året (ord. pris 1200 kr/år). Erbjudandet gäller under hela 2020. 

Driva lantbruk

Vi träffar Anders Edberg som driver Slätthults lantbruk strax utanför Lessebo. Han pratar om satsningar, omställning till ekologiskt och framtiden.  

Dyster prognons från Sveriges småföretagare

Landets småföretagare är mycket pessimistiska inför det kommande året. Deras prognoser för företagets sysselsättning, orderingång och omsättning uppvisar en kraftig nedgång inom alla tre områdena. Det visar en delrapport av Småföretagsbarometern 2020 som tagits fram på uppdrag av Swedbank, Sparbankernas Riksförbund och Företagarna.

Tips och råd för dig som företagare

Analyser och omvärld

Aktuell omvärldsbevakning och makroanalyser från bankens experter, på Swedbank Insikt.