Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Vi tror på regionens företag

Vi förstår att ditt företagande upptar mycket av din tid. Våra företagsrådgivare finns fördelade på sex kontor som tillsammans med vårt lokala företagscenter hjälper dig i ditt företagande.

Jonatan och Tommy
Podcastmic i en studio

Ekenpodden

Säsong 2 av Ekenpodden är här, nya avsnitt varje onsdag hela sommaren!

Ekenpodden handlar om något större än ekonomi. Den handlar om livet. För god kunskap och god känsla för ekonomi leder dig till ett gott liv, ett friare liv.

 

Happy male advisor

Vi förverkligar idéer och drömmar

Vi är möjliggörare för regionens företagare och erbjuder allt en storbank kan erbjuda, men med lokalt fokus. Tillsammans förverkligar vi dina idéer och drömmar.

Mikael and Roger from Berg och Berg

Möt några av våra företagskunder

För oss är det viktigt att människor och företag i vår region utvecklas. Därför satsar vi på hög bemanning och hög service på din hemmaplan. Vi gillar att besöka våra kunder och se drivet som finns bakom varje företagare.

Vårt samhällsengagemang

För oss är det självklart att engagera oss i närsamhället. Under åren har vårt samhällsengagemang lett till lekplatser, fiber, padelbanor, integrationsprojekt, Åsnens Nationalpark och mycket, mycket mer i vår region.

Sedan Sparbanken Eken grundades 2008 har vi delat ut 38 miljoner i form av sponsring och stiftelsebidrag. Och vi fortsätter att ge tillbaka till vår region.

Vi tycker om att ge tillbaka

Vi är stolta över att ni är våra kunder

Undersökningen från SKI Bank 2023 visar att Sparbankerna tillsammans har Sveriges nöjdaste privat- och företagskunder.

Vill du också bli kund till en bank som har Sveriges nöjdaste kunder? För att göra det enklare hjälper vi dig när du vill byta bank. Vi berättar också vad det gör för skillnad i samhället när du väljer att bli kund hos oss.

Kvinnlig bonde med kor
Vi är en sparbank nära dig

Kom i kontakt med oss

Vi är tillgängliga och enkla att ha och göra med. Det går snabbt att komma i kontakt med oss på det sätt du själv föredrar. Via telefon, digitala tjänster eller på ett kontor nära dig.

Om du inte får tag i din rådgivare kan du alltid kontakta vårt lokala företagscenter.