Meny
Samhällsengagemang
Våra kontor
Organisation

Ditt nästa äventyr kan börja, hos oss

Vår viktigaste tillgång är medarbetarna – de som varje dag går till jobbet och gör Sparbanken Eken till just Sparbanken Eken. Oavsett vilken roll du har hos oss är du lika viktig för helheten. Världen kan bli din, hos oss.

Fun in Åryd

Vilka är vi?

Sparbanken Eken har en stark strävan att skapa värde för våra kunder och regionen där vi verkar. Vi erbjuder allt en storbank kan erbjuda, men med lokalt fokus.

Att vi är lokalt ägda, har små enheter/kontor och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet, både internt och hos våra kunder.

  • 6 bankkontor

  • 80 medarbetare

  • 29 000 kunder

  • Affärsvolym på 22 miljarder

En levande värdegrund

Lokala

Vi känner glädje genom en genuint positiv känsla som skapar samhörighet, trivsel och god stämning. Vi upplever trygghet i vardagen genom tillit och förtroende för varandras roller där hänsyn och respekt finns för allas olikheter.

Nära

Alla inkluderas, behövs och är delaktiga i vår gemenskap, där vi tar ansvar för att uppnå de gemensamma målen. Vi kommunicerar genom att lyssna på varandra och ha ett tillåtande klimat som genomsyras av uppriktig öppenhet där vi är ärliga och tydliga.

Kompetenta

Vi utvecklas genom att lära av varandra och vara öppna för förändring. Genom ordning och reda skapas klok struktur i en bransch med ständig rörelse framåt, där vi arbetar helhjärtat med engagemang för att kunna göra det lilla extra.

Möt våra medarbetare

Tomas Alriksson

Tomas Alriksson, företagsrådgivare

Sparbanken Eken är min arbetsplats sedan 30 år och betyder mycket för mig. Vi finns nära våra kunder, vi är lokala och tillsammans har vi kompetensen att förverkliga drömmar och idéer.

Ulrika Brogren

Ulrika Brogren, privatrådgivare

Sparbanken Eken är en stabil och närvarande bank för människor och företag i vår region. Dessutom en bra arbetsplats med goda kollegor och trevliga kundmöten!

Lars Olsson

Lars Olsson, vd

För mig är Sparbanken Eken den lokalt engagerade banken med kompetenta medarbetare och trogna kunder. Hjärtat klappar för regionen och det märks. En riktigt bra och jordnära bank!