Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Välkommen att bli företagskund

Oavsett om företaget är stort eller litet, nytt eller etablerat vill vi hjälpa er att utveckla verksamheten. För att göra din och företagets vardag enklare erbjuder vi smidiga tjänster, produkter och rådgivning. Välkommen som företagskund hos oss!

Tre glada medarbetare utomhus
Rådgivare i möte med kund

Dags att byta bank?

Vill du också bli en av Sveriges mest nöjda kunder? Då ska du bli kund hos en sparbank!

Det är inte så krångligt som många tror att byta bank. Hör av dig till oss så hjälper våra rådgivare dig med bytet.

Signatur Vin & Bistro

Möt några av våra företagskunder

För oss är det viktigt att människor och företag i vår region utvecklas. Därför satsar vi på hög bemanning och hög service på din hemmaplan. Vi gillar att besöka våra kunder och se drivet som finns bakom varje företagare.

Företagspaket

Våra företagspaket är en helhetslösning där ni får tillgång till det ni behöver för att kunna sköta företagets bankärenden på ett smidigt sätt.

UF-företag

Framtidens entreprenörer finns bland dagens unga och det behövs många nya företagare och företagsamma medarbetare för att säkra Sveriges tillväxt. Därför är vi partner till Ung Företagsamhet i Kronoberg, Kalmar och Blekinge län.

Förening

Här hittar ni all information er förening behöver - oavsett om ni redan är kunder hos oss eller om ni vill ansöka om att bli.

Malin och Terese

Lär känna våra företagsrådgivare

Våra företagsrådgivare finns här för dig och ditt företag. Vi vill vara en trygg affärspartner som kan följa ditt företag över tid, genom uppstart, expansion och daglig drift.