Hoppa till textinnehållet

Sparbanken Eken - en lokal bank

Vi är en lokal bank med en stark strävan att skapa värde för våra kunder och regionen där vi verkar. Vi erbjuder allt en storbank kan erbjuda, men med lokalt fokus.
 

Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet och nöjdhet, både hos vår personal och våra kunder. Därför säger vi ibland att Sparbanken Eken inte är en vanlig bank.

 1. 6 bankkontor

  Som finns i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län på orterna: Ryd, Långasjö, Älmeboda, Delary, Grimslöv och Åryd.

 2. 76 medarbetare

  Som har sin arbetsplats på något av våra sex kontor, kundcenter eller vårt huvudkontor. 

 3. 28 000 kunder

  Både företags- och privatkunder som enligt SKI:s senaste mätning är mycket nöjda med sin bank.

Grafisk karta över våra kontor

Vi engagerar oss lokalt

 • Vårt hjärta klappar för regionen och det märks. Vi erbjuder allt en storbank kan erbjuda, men med lokalt fokus. Det är det som gör oss till mer än en vanlig bank.

Vi har en enkel affärsmodell

 • Vi är en sparbank. Genom att bedriva en framgångsrik bankverksamhet kan vår vinst återinvesteras i samhället och skapa möjligheter för alla som bor och verkar här.

Vi förverkligar idéer

 • Vi är möjliggörare, både för våra privatkunder i livets olika skeden och för regionens företag. Tillsammans förverkligar vi dina drömmar och idéer.

Tomas Alriksson, företagsrådgivare

Sparbanken Eken är min arbetsplats sedan 30 år och betyder mycket för mig. Vi finns nära våra kunder, vi är lokala och tillsammans har vi kompetensen att förverkliga drömmar och idéer.

Ulrika Brogren, privatrådgivare

Sparbanken Eken är en stabil och närvarande bank för människor och företag i vår region. Dessutom en bra arbetsplats med goda kollegor och trevliga kundmöten!
 

Lars Olsson, vd Sparbanken Eken

För mig är Sparbanken Eken den lokalt engagerade banken med kompetenta medarbetare och trogna kunder. Hjärtat klappar för regionen och det märks. En riktigt bra och jordnära bank!