Vad letar du efter?
Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank, BankID
Händelser i livet
Vi har uppdaterat hemsidan

Nu ser det lite annorlunda ut här

Vi vill hela tiden göra hemsidan smidigare att använda. Därför har vi nu ändrat menyn, gjort det enklare att söka och laddat upp med råd och tips i olika situationer. 

Vi är där du är. Idag och imorgon.

Tränare talar med ungdomar

Föreningsmiljonen

Vårt hjärta klappar för närsamhället och de föreningar som gör skillnad för människorna här. Vi vet att många föreningar just nu har det tufft ekonomiskt. Idéerna är ofta många och goda men kanske fattas ekonomiska medel att genomföra dem.

Därför erbjuder vi extra stöd för att upprusta eller utveckla er förening.

Tjej ute i snön

Sparbanksbössan för Musikhjälpen

För tredje året i rad går Sveriges sparbanker ihop för att stötta Musikhjälpens insamling. Vi uppmuntrar både sparbanker, kunder, medarbetare, stiftelser och andra samarbetspartners att bidra till Sparbanksbössan.

Lars Olsson

Vi summerar vårt 2023

Nu är vi inne i december månad och snart har hela 2023 passerat. Då gillar vi att kika tillbaka på året som gått och se vad vi har haft för oss. Nu kan ni bland annat ta del av Lasses årskrönika, tre härliga sponsorsamarbeten och vårt deltagande i Växjö Pride.

Vårt samhällsengagemang

För oss är det självklart att engagera oss i närsamhället. Under åren har vårt samhällsengagemang lett till lekplatser, fiber, padelbanor, integrationsprojekt, Åsnens Nationalpark och mycket, mycket mer i vår region.

Sedan Sparbanken Eken grundades 2008 har vi delat ut 38 miljoner i form av sponsring och stiftelsebidrag. Och vi fortsätter att ge tillbaka till vår region.

Vi tycker om att ge tillbaka

Vi är stolta över att ni är våra kunder

Undersökningen från SKI Bank 2023 visar att Sparbankerna tillsammans har Sveriges nöjdaste privat- och företagskunder.

Vill du också bli kund till en bank som har Sveriges nöjdaste kunder? För att göra det enklare hjälper vi dig när du vill byta bank. Vi berättar också vad det gör för skillnad i samhället när du väljer att bli kund hos oss.

Glada rådgivare
Vi är en sparbank nära dig

Kom i kontakt med oss

Vi är tillgängliga och enkla att ha och göra med. Det går snabbt att komma i kontakt med oss på det sätt du själv föredrar. Via telefon, digitala tjänster eller på ett kontor nära dig.