Hoppa till textinnehållet

Juridiska tjänster

Juridik blir alltmer en del av vår vardag. Det kan handla om ändrade familjeförhållanden, planering inför framtiden eller kanske om att upprätta ett korrekt och juridiskt bindande avtal av något slag. I dessa fall kan det vara skönt - för att inte säga nödvändigt - att prata med någon som kan hjälpa dig att förstå vad du själv vill och kan göra. Någon som vet vad som gäller.

Kontakta mig

Vill du ha juridisk rådgivning, gå igenom vad som gäller och få juridiska handlingar upprättade är du välkommen att boka tid hos mig via din rådgivare på banken eller kontakta mig direkt.

 

Juridisk hjälp online eller via telefon/skype hos Lexly

Skriv dina avtal online dygnet runt eller tillsammans med en jurist via telefon eller videosamtal.

 

  • Kostnadsfri behovsanalys
  • 20 procent rabatt för Sparbanken Ekens kunder
  • Fasta priser - du ser priset i prislistan
  • Avtalsförvaring av olika typer av dokument
  • Översättning av dokument till olika språk

Skriv avtal online kostnadsfritt hos vår partner Lexly.

I vilken livssituation befinner du dig? Alla kan behöva juridisk hjälp inför livets olika skeden.

 

Erbjudande*

Skriv avtal online kostnadsfritt hos vår partner Lexly. 

  • Samboavtal
  • Äktenskapsförord 
  • Framtidsfullmakt

Erbjudandet gäller till och med 31 december 2020.

Exempel på juridiska tjänster

Samboavtal

Det är när man är vänner som man ska skriva samboavtal. Visste du att enligt lagen ska bostad och bohag hälftendelas när ett samboförhållande upplöses? Men det går att avtala bort den regeln. Vi hjälper er att skriva ett samboavtal.

Äktenskapsförord

Med ett äktenskapsförord kan två makar avtala om att viss egendom ska vara den ena makens enskilda egendom. Sådan egendom blir inte föremål för hälftendelning vid en eventuell skilsmässa. Vi hjälper er skriva äktenskapsförord.

Testamente

Lagbokens arvsregler täcker långt ifrån allt. Med ett testamente skapar du trygghet för dig och dina närmaste och styr själv vem som ska ärva dig. Kom in och låt oss tillsammans se över din situation. Vi hjälper dig skriva testamente.

Övrig juridisk hjälp

Du kan även anlita oss när det gäller bodelning, upprättande av reverser, gåvobrev, köpebrev samt vid annan avtalsskrivning.