Hoppa till textinnehållet

Föreningsstöd

Många föreningar och organisationer har tappat intäkter till följd av corona. Det kan vara ej genomförda eller inställda arrangemang som är en viktig inkomstkälla för föreningen eller organisationen. Genom Ekenhjärtat har de möjlighet att ansöka om ekonomiskt bidrag för kostnader eller uteblivna intäkter.
 

Gör din ansökan här

Stödet riktar sig till föreningar och organisationer i vårt verksamhetsområde som tappat intäkter till följd av corona. 

  • OBS! Skicka in dokument till ekenhjartat@sparbankeneken.se som styrker att föreningen/organisationen drabbats ekonomiskt. Det kan vara inbjudan till evenemang, cup eller tävling som ställts in, matchprogram för säsongen eller liknande. 
  • Du kommer att få svar från oss inom en vecka från det att du skickade in ansökan. 

Frågor och svar

Här finns mer information om hur det fungerar.

Tänk på!

  • Beslut om bidrag ifrån Ekenhjärtat kan inte överklagas. Motivering till beviljning eller avslag av stöd lämnas ej.
  • Beviljade projekt publiceras på sparbankeneken.se och i bankens sociala medier. Genom att lämna in en ansökan lämnas samtycke till att sådan publicering får ske.
  • Ekenhjärtat lämnar inte bidrag till löpande verksamhet och driftskostnader, ändamål som normalt finansieras med kommunala/ regionala/ statliga medel, partipolitiska organisationer/trossamfund/religiösverksamhet eller privat finansiering.
  • Du får gärna dela med dig i sociala medier att du fått stöd från Ekenhjärtat med #ekenhjärtat, tagga oss gärna också med @sparbankeneken