Meny
Samhällsengagemang
Våra kontor
Organisation

Vi söker en Teamledare till Kundcenter

Sparbanken Eken är inte en vanlig bank. Vi är kundnära och enkla att ha att göra med. Vi är en lokal bank som finns nära våra kunder genom livets alla faser. Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet, både hos våra medarbetare och kunder.

Ditt nästa äventyr kan börja, hos oss.

Om tjänsten
I kundcenter servar vi alla bankens kunder, andra banker, mäklare m.fl. via telefon, internetbanken och hemsidan. Här hanteras alla bankens inkommande telefonsamtal och mail. På kundcenter handläggs ärenden och frågor av bred karaktär, allt från digitala låneansökningar, till att ge information och rådgivning till kunder via telefon och digitala möten. I rollen finns stort fokus på att guida och inspirera kunderna till att göra sina bankaffärer i våra olika kanaler. Vi genomför även proaktiv bearbetning av kunder på uppdrag från kontoren.

I rollen som Teamledare kommer du att arbeta i verksamheten tillsammans med övriga medarbetare. Du har ansvar för planering, bemanningsfrågor, uppföljning av statistik och mål samt medverkar, tillsammans med kontorschefen, i utveckling av struktur och arbetssätt. Det dagliga arbetet leds av teamledaren med stöttning av kontorschefen. Du ingår i kundcenterteamet och rapporterar till kontorschefen.

Om dig
Som medarbetare hos oss förutsätts det att du vill och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Att ge bra service är en självklarhet för dig. Arbetstempot är ibland högt och därför är det bra om du tycker om att ha mycket att göra och se till att uppgifter blir utförda både snabbt och korrekt. Du har god initiativförmåga, är lösningsfokuserad, har en god kommunikationsförmåga och vill ta till dig nya kunskaper och arbetssätt. Du har minst en avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi eller eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du har arbetat med utveckling av team eller ledarskap tidigare. Vi ställer krav på goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Vi söker dig som har lätt för att skapa goda relationer och vill ge våra kunder en god upplevelse av oss som bank. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom bank eller annan kundtjänst och har erfarenhet av kreditprocesser. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.
  • Placeringsort i Ryd eller på vår interna arbetsplats centralt i Karlshamn. Det finns även möjlighet att arbeta ifrån något av våra övriga kontor efter ök.
  • Sista ansökningsdag är 18/4. Urval och intervjuer sker löpande.
  • Ansökningar hanteras av vår HR-konsult Elisabeth Dahl.
  • Frågor om tjänsten besvaras av kontorschef Camilla Lönquist-Roos: 0459-388 05,
  • Facklig kontaktperson Marie Olsson: 0459- 388 01,

Välkommen med din ansökan!

Sparbanken Eken - en lokal arbetsgivare.

Grafisk karta över våra kontor

Sparbanken Eken är inte en vanlig bank. Vi är kundnära och enkla att ha att göra med. Vi är en lokal bank som finns nära våra kunder genom livets alla faser. Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet, både hos våra medarbetare och kunder.