Meny
Samhällsengagemang
Vi ger tillbaka
Ansök om bidrag
Ung ekonomi
Våra kontor
Organisation

Vi söker Privatrådgivare / Pensionsspecialist

Sparbanken Eken är inte en vanlig bank. Vi är kundnära och enkla att ha att göra med. Vi är en lokal bank som finns nära våra kunder genom livets alla faser. Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet, både hos våra medarbetare och kunder.

Ditt nästa äventyr kan börja, hos oss.

Två kvinnliga medarbetare

Om tjänsten

Tjänsten är en kombinerad roll där vi har behov av dig som privatrådgivare till 60 % och som pensionsspecialist ca 40 %. Målet är att rollen ska utökas till pensionsspecialist på heltid.

I rollen som pensionsspecialist utvecklar och fördjupar du relationer med våra kunder i individuella rådgivningsmöten inom pensionsområdet. Du ingår i ett team med andra specialister och samverkar med kollegorna på våra kontor för att identifiera kundbehovet. Rådgivningsmöten kan ske både fysiskt på kontor och digitalt.

I rollen som privatrådgivare utvecklar och fördjupar du både befintliga och nya kundrelationer. Du har eget kundansvar som du utvecklar genom hög kontaktfrekvens med aktiva affärsförslag i syfte att skapa volymtillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet. Du identifierar kundbehov avseende krediter, placeringar, betalningar, sparande, försäkringar mm och genomför anpassade affärslösningar. Du hjälper, guidar och inspirerar dina kunder i alla våra kanaler och möter kunden personligen på kontoret, via telefon och/eller digitalt.

Om dig

Du är driven, ambitiös och gillar nya utmaningar. Det är en förutsättning att du vill och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Att ge bra service är en självklarhet för dig. Du har god initiativförmåga och tar till dig nya kunskaper och arbetssätt. Du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller liknande som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har tidigare jobbat med rådgivning inom bank och har Swedsec rådgivar-, värdepappers- alt. specialistlicens samt Swedsec bolånelicens. Det är även meriterande om du har arbetat med pensionssparrådgivning och att du har IDD licens då vi tillhandahåller både liv- och sakförsäkringar. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %
  • Placeringsort Ryd, i huvudsak, därefter enligt överenskommelse
  • Sista ansökningsdag är 11/2, urval och intervjuer sker löpande.
  • Ansökningar hanteras av vår HR-konsult Elisabeth Dahl.
  • Frågor om tjänsten besvaras av Kontorschef Camilla Lönquist-Roos telefon 0459–388 05.
  • Facklig kontaktperson: Linda Uvsjö, telefon: 0459-387 79.

Välkommen med din ansökan!

Sparbanken Eken - en lokal arbetsgivare.

Grafisk karta över våra kontor

Sparbanken Eken är inte en vanlig bank. Vi är kundnära och enkla att ha att göra med. Vi är en lokal bank som finns nära våra kunder genom livets alla faser. Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet, både hos våra medarbetare och kunder.