Vi söker dig som vill utveckla och fördjupa befintliga och nya kundrelationer. Du är driven och ambitiös och gillar nya utmaningar. Hos oss har du eget kundansvar som du utvecklar genom hög kontaktfrekvens med aktiva affärsförslag i syfte att skapa volymtillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet. Du identifierar kundbehovet avseende krediter, placeringar, betalningar, försäkringar och genomför anpassade affärslösningar.

Du hjälper, guidar och inspirerar dina kunder i alla våra kanaler. Vi möter kunden personligen på kontoret, via telefon och digitalt. Du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller motsvarande. Du har troligtvis tidigare jobbat med rådgivning inom bank och det är meriterande om du har en yrkesanpassad Swedsec-licens för rådgivare och bolån.

Som medarbetare hos oss förutsätts det att du vill och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Att ge bra service är en självklarhet för dig, likaså att du sätter god kvalitet högt. Våra kärnvärden Lokala, Nära och Kompetenta bär vi på Sparbanken Eken med oss i allt vi gör. De vägleder oss såväl i vårt agerande mellan varandra som kollegor som i mötet med våra kunder och samarbetspartners. Vi växer och utvecklas som bank vilket gör att det är viktigt att du har god initiativförmåga och vill ta till dig nya kunskaper och arbetssätt. Du tycker det är intressant och spännande med framtidens bank och vill vara med och driva utvecklingen!

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering på vårt kontor i Åryd. Skriv ett personligt brev och skicka med ditt CV till . Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan om du tycker vi verkar vara en spännande arbetsplats, dock senast den 7 februari.

Upplysningar om tjänsten lämnas av: kontorschef Terese Ambjörn, 0454-358 81. Facklig kontaktperson: Roger Olsson, 0477- 484 83.

Annonsen som pdf