Vi behöver förstärka vårt team i Långasjö med en privatrådgivare. Vi söker dig som vill utveckla och fördjupa befintliga och nya relationer med våra privatkunder. Du är driven och ambitiös och gillar nya utmaningar. Du är kundens kontaktperson, har eget kundansvar som du utvecklar genom hög kontaktfrekvens med aktiva affärsförslag i syfte att skapa volymtillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet.
Du identifierar kundbehovet avseende krediter, placeringar, betalningar, försäkringar och genomför anpassade affärslösningar.

I rollen finns även ett stort fokus på att hjälpa, inspirera och guida kunderna i alla våra kanaler. Vi möter kunden personligen på kontoret, via telefon och digitalt. Du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller motsvarande. Du har troligtvis tidigare jobbat med rådgivning inom bank och det är meriterande om du har en yrkesanpassad Swedsec-licens för rådgivare och bolån.

Som medarbetare hos oss förutsätts det att du vill och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Att ge bra service är en självklarhet för dig, likaså att du sätter god kvalitet högt. Vi står inför många förändringar inom bankbranschen vilket gör att det är viktigt att du har god initiativförmåga och vill ta till dig nya kunskaper och arbetssätt. Du tycker det är intressant och spännande med framtidens bank och vill vara med och driva utvecklingen.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Skriv ett personligt brev och skicka med ditt CV till  senast den 25 september. Urval och intervjuer sker löpande.

Upplysningar kring tjänsten lämnas av:
Kontorschef Linda Dempsey på telefon 0471- 24 49 97
Facklig kontaktperson Martin Bondesson på telefon: 0471- 24 49 94

Annonsen i pdf