Är du en engagerad och driven person med erfarenhet från bank eller försäkring och med stort intresse för placeringar och att ge dina kunder de bästa möjliga förutsättningarna i försäkrings-, pensions- och placeringslösningar? Vill du arbeta i en bank med stark tradition som brinner för bra kundservice, kompetensutveckling och att göra skillnad i vårt verksamhetsområde? Då kan vi ha något för dig.

Som försäkrings- och placeringsspecialist träffar du främst bankens företagskunder med behov av tjänstepensionslösningar och placeringar men även placeringsintensiva privatkunder. Du är med i affärsupplägg och
offererar bra helhetslösningar för företaget, företagsledare och företagets anställda. Utbildning av medarbetare inom området och att vara bollplank i affärsupplägg är andra uppgifter som är aktuella. Att medverka vid kundträffar inom specialistområdet som föredragare då vi har återkommande lokala aktiviteter i banken. Tjänsten innebär resande inom verksamhetsområdet.

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet inom försäkrings- och placeringsområdet och har de lagstadgade licenser som krävs för tjänsten. Du har ett genuint intresse för människor, försäkringar och placeringar. Vi tror att du är en driven och kommunikativ person som trivs med att ta fram bästa möjliga lösningar till våra kunder.

Som person är du noggrann, initiativtagande och har ett strukturerat arbetssätt. Du har stark integritet och är duktig på att balansera affärsmöjligheter och kundbehov. Förtroende och långsiktiga relationer är viktigt för banken och värdesätts både hos kund och internt. För att trivas och lyckas i rollen bör du i grunden vara självgående, jordnära och prestigelös. Du behöver även ha god kommunikativ förmåga och tycka om att samarbeta med kollegor i banken. Våra kärnvärden Lokala, Nära och Kompetenta bär vi på Sparbanken Eken med oss i allt vi gör. De vägleder oss såväl i vårt agerande kollegor emellan, som i mötet med våra kunder och samarbetspartners.

Tjänsten är på heltid med placering enligt överenskommelse. Tillträde sker efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan och CV senast den 25 november till:

Upplysningar om tjänsten lämnas av: rörelsechef Ingela Olsson, 0459-387 73
Facklig kontaktperson: Roger Olsson, 0477- 484 83

Annonsen som pdf